| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Epidemie v porodnictví: císařský řez

Je to asi o tom, kdo, jak, kde, s kým. Já prodělala relativně rychlý normální porod, ale měla jsem všechny negativní příznaky jako popisují zde po císařském řezu - obrovské bolesti jizvy po nástřihu, která mi znemožňovala starat se o miminko a která přetrvávala asi 3 měsíce.Drobné bolesti cítím dodnes. S tím spojené deprese protože se na mě každý "ksichtil" že to přece nic není, výčitky že nejsem dobrá matka, problémy s kojením.Jestli se mi blbě vstřebávali stehy či co, každopádně mi nikdo nepomohl a nikdo se tím nezabýval, byl to přece "jen nástřih", takže ani dnes nevím proč to tak bylo. Břišní operace je samozřejmě horší, ale neodsuzovala bych žádnou maminku, která chce císař "jen tak". Každopádně je pravda, že hodně "celebrit" co porodí, tak císařem. Proč asi :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.