| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nůžky

Majo - děkuji vám za příspěvek.
Víte, dnes dopo jsem do MC se synem zavítala. Byla jsem docela nesvá, ale syn se těšil, tak jsme vyrazili (také asi proto, že tam jezdíme busem a to on moc rád). Druhá maminka, co šla oponovat po mě a měla výstup s onou "nůžkovou maminkou" (pardon za ten výraz)....nedorazila a řekla mi, že už tam snad chodit nebude.

S "nůžkovou" maminkou jsem se tam potkala a dodatečně se jí snažila vysvětlit o co mi šlo a znovu probrat ty NŮŽKY.Sama jsem jí oslovila, protože ona dělala, jako by se nic nestalo (a to již věděla o diskusi na netu). Řekla mi jen, "to jste to musela dát hned na RODINKU?" ....a dál se se mnou nabavila. Ale jiná maminka ano, také sem přispívala. Tak jsme to znovu probraly.

No,nakonec mám takový pocit, že odteď budu vyvrhel společnosti, že jsem v jejích očích PRÁSKAČKA a STB v jendom :( Nechápu, stejně jako ona svobodně dala nůžky svému dítěti mezi ostatními dětmi.....tak já jsem svobodně chtěla tuto situaci popsat na RODINCE. Je to pro mne doposud šok!

V MC byl dnes vzduch, že by se dal "krájet" a nakonec zlinčujte mne.....ale na stolečkách pro prcky jsem byly položené(podotýkám poprvé) plastové hračky, napodobeniny pilky, kladívka, hasáku...a už nevím čeho. A na stole pro dospěláky se volně válelo několik nůžek, pravých nůžek. Ano, jedna maminka připravovala "tvoření" pro děcka.....ale zase...kde je bezpečnost!

Já už fakt nemám chuť se tady hájit. Udělala jsem správně. I kdybych teď byla za vyvrhle, tak aspoň jsem tím třeba zachránila nějakému dítku život. Tak to vidím. Ať vědí ostatní maminy, co je může potkat v MC a že i tam nemusí být dle některých z nás,bezpečno. A musíme se být na pozoru,

A zase nakonec říkám,proti té mamince, jako osobě, nic nemám. Nepochopím však její chování...stejně tak jako ona mé. Ale mrzí mne, pokud se takto "strhla lavina"...Rozhodně jsem si nepřála, aby ji tady někdo nazýval kr.....a podobně.

Mějte hezký den a vůbec....co nejvíc radosti s dětmi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.