Přidat názor k článku Nůžky
Soňo - díky za reakci. Škoda, že jste nebyla sdílná na pokec i v ten den, kdy jsem vás oslovila a vy jste nechtěla tento problém řešit. Pro mne to problém skutečně je. Vy se omlouváte za to, že jste dala vašemu sladkému synkovi nůžky do rukou.....ale v postatě celou situaci zlehčujete.A nakonec váš, jak píšete respekt k nám....vyzní velmi výsměšně. Já vím, že máte jiný druh výchovy a s svým způsobem ho respektuji, ale vy by jste mohla respektovat, že takový přístup zase nemá jiná maminka. To znamená, že hru s nůžkami dovolit vašemu synkovi v soukromí domova....po to mi pak nic není. Víte,mne to mrzí, že to tady "rozmazáváme". Ale necítila jsem vaši potřebu celou záležitost vysvětlit na místě. Konec konců i já doufám, že z mého syna vyroste správný mužský, který nebude potřebovat "cenné rady" maminky a ve svízelných situacích si poradí sám....nemluvě o zmiňovaném, co jste vypsala. A na druhou stranu se nestydím říci, že právě rodiče jsou tady od toho aby se za nás postavili a poradili, ochránili...dokud je to možné. A s těmi chrániči....no, na kolena mu asi taky nutit nebudu, ale jo...zakoupíme, jestli bude jezdit na bruslích a určitě i helmu na hlavu. Však víte, jak mám živého syna (bohužel s lehkou m. dis.). A nakonec mi je milejší být za tu bázlivější...i s výsměchem druhých, než aby byl pod drnem...Oni by vám na traumatologii řekli, co 100x se stát nemusí a 1x se stane... Spoustu ovlivnit nemůžeme, ale jedno je jisté. Ovlivnit mohu, zda dám dobrovolně nebezpečný předmět do rukou syna a to ještě v kolektivu ostatních a nečekat, že na to nebude nikdo reagovat a tvářit se, že je to život. A to je, oč tu, mě celou dobu šlo a jde. Ráda bych, kdyby jsme mohly nadálet normálně v MC fungovat a nedívat se na sebe jako na nějaké furie....jen proto, že máme každá jiný názor a věci se dají řešit.
Předchozí