| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nůžky

Soňo - díky za reakci. Škoda, že jste nebyla sdílná na pokec i v ten den, kdy jsem vás oslovila a vy jste nechtěla tento problém řešit. Pro mne to problém skutečně je. Vy se omlouváte za to, že jste dala vašemu sladkému synkovi nůžky do rukou.....ale v postatě celou situaci zlehčujete.A nakonec váš, jak píšete respekt k nám....vyzní velmi výsměšně. Já vím, že máte jiný druh výchovy a s svým způsobem ho respektuji, ale vy by jste mohla respektovat, že takový přístup zase nemá jiná maminka. To znamená, že hru s nůžkami dovolit vašemu synkovi v soukromí domova....po to mi pak nic není. Víte,mne to mrzí, že to tady "rozmazáváme". Ale necítila jsem vaši potřebu celou záležitost vysvětlit na místě. Konec konců i já doufám, že z mého syna vyroste správný mužský, který nebude potřebovat "cenné rady" maminky a ve svízelných situacích si poradí sám....nemluvě o zmiňovaném, co jste vypsala. A na druhou stranu se nestydím říci, že právě rodiče jsou tady od toho aby se za nás postavili a poradili, ochránili...dokud je to možné. A s těmi chrániči....no, na kolena mu asi taky nutit nebudu, ale jo...zakoupíme, jestli bude jezdit na bruslích a určitě i helmu na hlavu. Však víte, jak mám živého syna (bohužel s lehkou m. dis.). A nakonec mi je milejší být za tu bázlivější...i s výsměchem druhých, než aby byl pod drnem...Oni by vám na traumatologii řekli, co 100x se stát nemusí a 1x se stane... Spoustu ovlivnit nemůžeme, ale jedno je jisté. Ovlivnit mohu, zda dám dobrovolně nebezpečný předmět do rukou syna a to ještě v kolektivu ostatních a nečekat, že na to nebude nikdo reagovat a tvářit se, že je to život. A to je, oč tu, mě celou dobu šlo a jde. Ráda bych, kdyby jsme mohly nadálet normálně v MC fungovat a nedívat se na sebe jako na nějaké furie....jen proto, že máme každá jiný názor a věci se dají řešit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.