Talpicid, to je mi moc líto, co se ti stalo. Doplatila si na to, že si měla důvěru v lékaře. Já si v nemocnici vydupala chození na elektrickou odsávačku, když byla malá na fototerapii a nebyl čas ji pořádně kojit, a rozkojila jsem se krásně.Taky mrchtali, že je to jen pro nedonošené...tak jsem si těch KRAV(NĚKTERÝCH SESTER) nevšímala a mlela pořád dokola, že na ni chci chodit a nakonec jsem dosáhla svého..krásně kojím už 14.měsíc. PROSTĚ V NĚKTERÝCH NEMOCNICÍCH JE TŘEBA MÍT VŠE dopředu NASTUDOVÁNO, nebrat zdravotníky jako modly(konkrétně sestry každá tvrdí něco jiného) A BOJOVAT!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.