| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Epidemie v porodnictví: císařský řez

No, tak to jsem podle Vás asi také divná. Po porodu neplánovaným císařem /hrozila hypoxie plodu,měla jsem celkovou anestezii/ jsem byla na pooperačním. Druhý den po porodu mně sestra vyvedla na chodbu, ale tak se mně motala hlava, že jsme se po krátké chvilce vrátili na pokoj. Chodit sama jsem začala až další den, a to sestra říkala, jaká jsem šikovná. Pak mně začala jizva hnisat - nic moc. Druhý porod byl "normální" a byla jsem hned jako čiperka. Další dítě neplánujem, ale pokud bych si mohla vybrat, tak císaře nikdy! Také je tedy pravda, že jsem měla napřed normální bolesti a nakonec císaře, tak jsem si užila dvakrát.
P.S. Příbuzná měla první porod "normální" a při druhém těhotenství měla plod nízko nasedlý. Doufala, že jí to vyjde a bude rodit císařem - záviděla mně, prý ten císař musí být bezva. Přání se jí nakonec splnilo, ale už těm, co císařem rodí nezávidí, byla velice zklamaná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.