| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nůžky

Soňo -
opětně děkuji, že jste se k dannému vyjádřila alespoň tady na RODINCE, když to "nešlo" v onom MC a o mém počínání jste již věděla. Znovu podotýkám, že účelem mého článku nebylo "ukázat na vás prstem"...jak tady někdo psal..."fuj, to je špatná matka". A už vůbec nemám ve zvyklosti "donášet" něco někam. Byl to můj první článek. Šlo mi čistě o to, poukázat, že i taková situace se může v MC, mezi dětmi, stát (ale to jsem již tady také psala). A asi jsem měla psát víc "neutrálně", aby nebylo z článku patrné, o koho a jaké MC šlo....holt jsem již taková zbrklá.

A nejde tak o vaši výchovu, kdy snad ctíte jakási "pravidla", co byla napsána. To je vaše věc. Jde o to, že nikdo by neřekl ani "popel", kdyby jste je ctila doma. Mimo společnost dětí a matek, co je přítomnost nůžek v ruce batolete děsí. Protože jsou i ženy, které mají podobný názor na nůžky, stejně tak jako já. A nejen ženy a za to jim také děkuji. Stejně tak, jako děkujete vy svému muži :)

A jak jste napsala, nečekám od vás opravdu nic.

A už vůbec se tady nechci "přetahovat" o to, kdo má lepší názor :)

....a ....nakonec....Zároveň sa ešte raz ospravedlňujem, naozaj som nechcela ohroziť vaše deti.
....a....já se omlouvám, pokud jsem někoho ohrozila svým článkem.

Já se však vůbec nebavím, přineslo mi to také hodně zjištění a to, že i nadále si budu stát za svým a nebudu lhostejná k ostatním.

I vám a všem ostatním přeji hodně štěstí. Budeme ho jistě, potřebovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.