Taky jsem měla malou koncem pánevním. V nemocnici jsem řekla, že bych radši než sekci zkusila přirozený porod a od tý doby jsem si připadala jako naprostá rarita. Doktoři byli mým rozhodnutím nadšení a všichni mě podporovali - překvapilo mě, že rozhodnutí nechali naprosto na mě a nenutili mi ani jeden způsob. Nakonec to nevyšlo a já po 12 hodinách přece jen skončila na sekci, protože se porod zastavil. Když jsem mohla vstát, tak jsem se snažila co nejvíc chodit a nastartovat tělo k nějakýmu normálnímu fungování, naštěstí jsem byla bez problémů. A nezapomenu, jak mi na vizitě jeden pan doktor říkal: "To je škoda, že vám to nevyšlo, my vám všichni tak fandili." A to byl doktor, který u mýho porodu vůbec nebyl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.