Fany tvůj první příspěvek vyzněl tak že bys rodila jen císařem. dvojčata jsi zmínila ale jaksi mimochodem a nebylo zřejmé že mluvíš apriori o porodu dvojek. proto jsem napsala že bych tě za pa nechtěla, prostě přišlo mi to dost zvláštní. ale znovu opakuju, myslela jsem že mluvíš o monotěhotenství.
já jsem si vědomá toho (a tím odpovídám i Loře), že moje dvojčetné těhu bylo tím nejméně rizikovým typem dvojčetného těhotenství (bi-bi, poloha hlavičkou u obou miminek), proto jsem očekávala při nulových komplikací přirozený porod, ale je mi jasné že kdyby nastal sebemenší problém, budu žádat o sekci.
"Už si nepamatuju jestli si to psala zrovna ty ale u nás v práci máme téměř všichni pocit že je zrovna in vyznávat tzv.přirozené porody ve jménu návratu k přírode,aspon to tak při čtení porodních plánu tak vypadá,a je totálne mimo mísu a out zasáhnout do porodu.Neumíte si představit ty situace kde já vím že jde do tuhého a maminka odmítá jakoukoli pomoc,radu a zatvrzele opakuje že to má vše napsáno v porodním plánu..."
- ne tohle jsem já opravdu nepsala. porodní plán jsem u svého porodu neměla, u obou porodů jsem důvěřovala svým porodníkům, za takkhle alternativní se nepovažuju, potřebuju svou jistotu.
Předchozí