Vážená Bead, já jsem na mateřské už skoro 4 roky, když byl Kačence asi jeden rok, zkusila jsem ruční práce, vzala jsem si navlékání korálků. Musím konstatovat, že je to pěkný pakec, doma plno bordelu z materiálu a prdlajs peníze. Ale na druhou stranu jsem byla ráda, že jsem si přivydělala alespoň něco. Je fakt, že jsem s tím brzo praštila. Nyní mám druhou holčičku, té budou dva roky a od léta roznáším letáky. Doporučuji všem maminkám, které nechtějí zlenivět, chtějí si psychicky odpočinout a vydělat si asi tak 2000 Kč měsíčně. Mám úsek svého bydliště, letáky mi dováží dvakrát do týdně a mám na to vždy dva dny. Je to pohodička. Příjemná procházka, dítě spinká v kočárku, manžel si také odpočine a já mohu alespoň něco koupit pro děti či pro sebe, aniž bych ohrožovala náš rozpočet. Můžete si pochopitelně říct i o víc úseků, ale to už je honička. To jsem dostala poprvé, a nebýt manžela, vůbec bych to nestihla. Sice jsem si vydělala za víkend skoro tisícovku, ale doma jsem neměla na nic čas. Ale kdo chce, něco sežene.
Předchozí