| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak (ne)umí otcové plánovat čas v rodině

Souhlasím a vcelku se divím. S manželem se bezproblémů domluvíme a nic mu připomínat nemusím. Je si vědom toho, že má syna a že má povinnosti, co se syna týče. Zvlášť tento měsíc na oddělení máme trošku personální bordel, takže prac.dobu mám úplně rozházenou a pokud bych měla kontrolovat manžela, jestli nezapomněl vyzvednout dítě nebo vypravit ho ráno do školky, tak bych se asi musela zbláznit. Trošku to ve mě evokuje dojem, že si za to ty maminky mohou samy, protože tatínek prostě spoléhá na to, že manželka to vždycky nějak zařídí, připomene mu ... jako by manželka místo manžela měla další dítě:-)
Trošku mě zarazila i svačina. Syn chodil do miniškolky, kde byl v ceně oběd, ale svačinky jsme museli připravovat sami. Co by 3-letý nám začal s přípravou jeho sváči pomáhat a během pár dní jsme spíše mi pomáhali jemu (byli jsme tam akorát na to, abysme mu ukrojili krajíc chleba a nepořezal se o nůž, zbytek si zařídil sám). Takže svačinku do školy si bude připravovat sám. Stejně tak jsme nekontrolovali hygienu, syna jsme naučili, že zuby se prostě ráno čistí a hotovo, pokud ne nebude si s ním chtít nikdo hrát ani povídat (pro syna velká tragédie).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.