alespoň pro mě ten článek tímto způsobem vyznívá. Podezřívám paní Hýroššovou, že prostě nemá ráda chlapy a takhle jim to dala sežrat. Možná mám doma nějaké exoty, ale můj sedmiletý syn velmi aktivně vyhledává kamarády, jednoznačně dá přednost kamarádovi před stavebnicí (nebo si s ní hrají oba) a vyhledává takové, kteří jsou "povídací". Můj muž též hovoří a má celkem dost kamarádů.
Tatínkovi na pískovišti se moc nedivím, že nešel se svým dítětem k cizí ženské domů - já bych taky asi hned první den cizímu chlapíkovi nekývla na návštěvu jeho doupátka.
Článek se mi prostě nelíbí, dělá z chlapů celkem neschopná individua, což v žádném případě neplatí absolutně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.