| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak (ne)umí otcové plánovat čas v rodině

... tak já se přiznám, že manželku jako diář rád používám. Jsem bordelář a mám obvykle příliš mnoho věcí v hlavě - to je totiž jediné místo, kde se mi (zatím) tolik neztrácejí. Manželka je prostě na dlouhodobé plánování lepší, takže věci jako přeočkování, zubaře a půl roku plánovanou dovolenou si pamatuje lépe. Nemyslím, že by jí vadilo, když se jí čas od času přeptám, kdy to vlastně na ty hory jedem.

Ale pokud jde o program dětí, tam to máme rozdělené: pokud je s nimi doma manželka, "ví" ona a já se jí ptám. Pokud jsem s nimi já, je to naopak. Nechápu, proč by mělo být účelné, aby dva lidé pořád mysleli na všechno. Kdo je v práci, soustředí se na práci, kdo je s dětmi, dělá s dětmi. Je to špatně?

Poznámka o sladkém ranním spaní tatínka mě upřímně rozesmála...

A poslední odstavec článku už je úplná zhůvěřilost - jak může tak zvaná odbornice obecně tvrdit, že "kluci méně vyhledávají kontakt s vrstevníky" nebo že tatínkové nejsou schopni něco takového zajistit. Není ten článek zkopírovaný ze sedmdesátých let? Tehdy se tu v pedagogice razila takováhle amatérská pseudopsychologie...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.