Lucie, pod Tvůj příspěvek bych se mohla podepsat. Přesně tak jsem to cítila i já. Na mateřské jsem měla spoustu aktivit, ale všechny se odehrávaly ve společnosti žen a malých dětí. Staří kamarádi jaksi neměli zájem, když věděli, že ssebou přivedu malé dítě. Manžel nechápal, že se cítím odstrčená, když "mám tolik příležitostí plkat s babama". Myslí si totiž, že po tom každá žena touží - být doma a chodit za kamarádkami. Ano, cítila jsem se izolovaná v situaci, ve která by byla jiná jako ryba ve vodě. Je to individuální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.