Já nastupovala do školy hned po svých 6. narozeninách jelikož jsem srpnové dítě, byla jsem ve třídě nejmladší, máma mě chtěla dát o rok dýl, ale učitelky ji to k mé škodě rozmluvily, se spolužáky jsem si nerozuměla byla jsem oproti nim co se týče zralosti dost pozadu zato s žáky co chodily o třídu níž jsem si rozuměla parádně. Z dnešního hlediska lituji že mi ten odklad tenkrát nedaly....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.