Také si myslím že poslat dítě do školy před šestými narozeninami není na škodu. Jsem narozená koncem října a pamatuji si jak moje matka "bojovala" za to, abych mohla jít do školy před šestými narozeninami. A povedlo se. V posledním ročníku gymnázia jsem jí za to byla vděčná - dostala jsem nabídku na půlroční pracovní stáž, která se se školní docházkou ovšem absolutně nedala sloučit. Nechala jsem si tedy přerušit studium a rok na to (s úspěšně absolvovanou stáží) maturovala se svými vrstevníky. Myslím že mít takovýto roční náskok je užitečné třeba i pro případ, že chcete svého potomka poslat na rok studovat do zahraničí, anebo že se mu nepodaří dostat se na první pokus na vysněnou střední/vysokou školu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.