No, já vyčnívala už ve školce a ve škole to samořejmně pokračovalo. Nebudu Ti nalhávat, že to bylo snadné - děti dovedou být kruté....Ale pokud je výrazně vyšší už teď, tak si stejně nevybereš - vyčnívat bude vždy. Nehledě na to, že kolem puberty se dívky vytáhnou třeba o dvacet centimetrů......Prostě a jednoduše, pokud ji předpovídají 185 až 195 centimetrů, bude vyčnívat vždy. A pokud si myslíš, že zatím není emocionálně na školu zralá, tak bych kašlala na výšku a nechala ji vě školce - třeba to za ten rok bude zvládat lépe. Jinak nejdůležitější je samozřejmně podpora rodičů - já měla období, kdy jsem obrečela každý centimetr navíc a nebýt rodičů a jejich podpory a porozumnění, asi bych to neustála. Tak hodně štěstí a ať Ti dcera dělá jen radost
P.S. měřím 190 a v první třídě jsem téměř převyšovala i učitelku (ve třetí třídě už určitě) - před první třídou jsem dost vyrostla v důsledku léčby zánětu mozkových blan růstovými hormony, takže jsem byla výrazně vyšší (přesnou výšku si nepamatuji). Kolem 11 roku mě růst zastavili (jinak bych měla přes dva metry) a spolužáci na gymplu mě pomalu dorostli, i když mezi holkama jsem vyčnívala vždy.....