ktere ve ctyrech letech ctou,nasobi deli,derivuji?A je to vubec normalni?Muj syn se mel narodit v pulce srpna,ale vyskocil uz v cervenci,bude mu tedy brzy sest,az do chvile,nez jsem precetla tyto stranky,jsem si myslela,ze mu krivdim,kdyz ho nedam do skoly,prestoze sam moc chtel.Jenze necte,jen pozna pismenka,zna pocetni radu,ale nescita,neodcita uz vubec nenasobi a nedeli.K tomu bojujeme s vyslovnosti R a Ř.Takze se ujistuji,ze jsem udelala dobre,protoze to by tam mel velky handicap.K odkladu me primel tehdy jen fakt,ze tretina deti v prvni tride je uz sedmiletych,dalsi tretina je narozena v zime a to prece musi jit znat,kdyz vezmu,co umel kluk pred pul rokem u zapisu a co umi ted.Pred koncem skolky jsme denne resili,proc nemuze do skoly.myslim,ze to bylo hlavne psychickeho razu,protoze deti se loucily a on nechapal,proc on ne.Nastesti zustava i nekolik dalsich deti z jeho tridy,tak to po prazdninych snad ustane.Rikali jsme si,at si kluk jeste uzije,pak uz bude muset.Grafomotorika-jako strihani a drobnejsi prace-navlekani koralku ap.to mu jen prospeje.
Předchozí