MM díky, evidentně jediná ty jsi pochopila "vo co gou" .... moje kamarádka, která má o den staršího syna než je ten náš, ho dala do školy až teď. Takže náš půjde do třetí a on do první. Je asi o půl hlavy větší než náš synek....a když jsem se jí ptala,proč ho nedá normálně do školy už vloni...tak prej se jí nechce, úkoly a tak....prej "znáš to". Neznám - nemáme žádnýho einsteina, jen dítě,co to má v hlavě srovnaný a s úkolama a učením si teda hlavu neláme...jde mu to samo. Ten šikan ve školce u zklackovatělých a rodičema zaštítěných mazánků mám opodstatněný,samy učitelky jsou z toho velmi rozpačité, ale to tady rozepisovat nebudu..trochu jiné téma...každopádně když už jsme byli 2x v PPP,tak ty odklady tam opravdu běžely jak na pásu...ty psycholožky to snad mají v popisu práce..co kdyby náhodou nějaký dítě pustily a pak mu to nedejbože nešlo...taky o tom vím své. A pokud byste všechny, co mi nadáváte do nán a podobně, dobře četly můj příspěvek,tak to v hlavě mám srovnaný a odklady absolutně nezatracuji a nepřičítám k lenosti..pokud je opodstatněný, proč ne.A dva odklady jdou öpravdu běžně. Mimochodem taky nemůžu za to,že náš syn má VVV....tím spíš jsme rádi, že se ve škole chytil a bude nabývat vědomosti dříve a v mladším věku. Protože on se bude muset hlavou živit celý život.
Nulťák máme u nás taky jen jeden a taky pouze pro romské děti....prostě nanic a navíc v sociálních službách pracuji a vím,že pro ně je to ohledně docházky opravdu spíš zbytečnost. Naše maminy by to určitě ocenily zcela jinak.
No a nad vztahovačnýma kecama se jen usmívám...protože asi víte, proč se rozčilujete.
MM, díky