... už trochu "sondovala" ve škole kam nejspíš půjde. Ptala jsem se mailem paní učitelky na přístup k dětem, které jsou v něčem "napřed". Říkala ýe se o individuální přístup snaží, dostal by tedy asi ke čtení něco náročnějšího.
To mi také připadá logické a smysluplné, vždyť se stejně nevyhnou tomu že děti jsou různé - jeden umí to, druhý to, prostě oni s tím počítat musí, ať už chtějí či nechtějí. Alespoň si to tedy myslím já, jinak by se nejednalo o moderní pedagogiku 21. století! No uvidíme v praxi, jak to bude...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.