Tak za učitelky: 1) Nedávno jsem se setkala s tím, že ve sborově na stole leží papíry pro konkrétní učitele (např. z poradny) s nápisem "přísně důvěrné". Přečíst si to moh kdokoli a jako rodič bych si tohle rozhodně nepřála. 2) Od rodičů ze "své" třídy bych očekávala, že mi předem řeknou, že mi něco přijde a k jakému účelu a pokud by mi to sami neřekli, tak bych jim volala nebo psala mail, abych případně potřebnou zprávu psala s ohledem na to, k jakým účelům má sloužit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.