Jo, neznámé místo Lake District
-ale je tam doopravdy nádherně.
Pár dalších věcí jsem nepochopila např. „Po mateřské se zde žena většinou vrací do práce a dítě svěřuje chůvě neboli k childminder, případně dítě umístí do školky. - vždyť to je přeci normální, že žena po mateřské jde zase do práce.
Dále - „Ve školách to tu chodí jinak, než si pamatuji z českých školek svého dětství. Děti tu nemají moc volných činností, odmalinka je různě posuzují a hodnotí. - to já bych jen uvítala, syn měl ve školce jen volný program, navíc když jsem se učitelky ptala, co mu jde, nejde, co si myslí o nástupu do školy (syn odklad podle mého mladšího bratra - psycholog - nepotřebuje a já s ním souhlasím, ale chtěla jsem ještě vědět, co na to učitelka), nedostala jsem z učitelky žádnou odpověď, vlastně jen, že toho má hodně a nemá čas ty děti víc pozorovat a hodnotit
Dál - dostanou se i k počítačovým hrám - tak tohle by mi hodně vadilo, počítačovým hrám se úplně nevyhýbáme a s rostoucím věkem rozhodně nevyhneme, ale aby se tomu děti věnovali i ve školce, to by se mi fakt nelíbilo.