| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Britské školství dětem bere jejich dětskost

Když jsem byla malá, uniformu bych určitě uvítala, protože mě moje máma oblíkala naprosto příšerně. Tesilové hadry, přešité věci z roku raz dva apod. Džíny považovala za něco nepřístojného pro "hašišáky", výrazné barvy nebo něco pěkného na holčičku se podle ní hodilo na prostitutku (slušně řečeno). Nemám jí to za zlé, byla již starší když mě měla, navíc kostelová bába. Ale toho posměchu co jsem užila od ostatních dětí! A že jsem si sama přišla jak idiot :-) No dnes si to hojně vynahrazuju, máma nejdřív protestovala, teď jen divně kouká. Podle ní bych měla být "slušná žena" (tepláky, trvalá a okopávat brambory :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.