Bojujeme 3 týdny s EB virozou....původní dgn.po zvětšení uzlin na krku zněla zánět uzlin,poté se vše zhoršilo,jeli jsme na pohotovost,tam konstatovali přiušnice...následně byly na základě krevních testů vyloučeny...nevědělo se co s námi.Synovi jsou 4 roky,má od narození levostrannou hemiparezu a tak jsem zběhlá v tom že se nesmím dát a vybojovala jsem si vyšetření v Motole.První dgn.na základě utz zněla Hodgkinova nemoc,měl zvětšenou slezinu ještě navíc,zhroutila se celá rodina.Nastoupili jsem k hospitalizaci s tím že mu budou dělat biopsii krčních uzlin...udělali mu opět odběry.Přeložili nás z onkologie na ORL,tam ho opět vyšetřili a prvně paní dr.připustila variantu EB virozy nechala udělat serologiia čekalo se pár dní,dgn.byla potvrzena,rodina"šťastnᡞe "nevyšel"Hodgkin,dodnes nepochopím proč mi tohle sdělili a vynervovali mne i celou rodinu.
Začali jsme s dietou,chlapeček zhubnul za 14 dní kilo...ráda bych mu pomohla aby měl chuť k jídlu,ale naše paní doktorka není schopna mi nic vysvětlit na internetu jsem toho moc nenašla,ostropestřec mi v čaji nevypije,v kapslích to do něj nedostanu a kapky nemúže je v nich alkohol,poradíte mi?Taky špatně v noci spí a jelikož je i hyperaktivní tak ho těžko udržím v klidu,děkuju Zorka
Předchozí