Jak se to vezme - já byla taky riziková (umělé oplodnění), ale protože jsem neměla problémy s výjimkou dopoledního zvracení a syn se vyvíjel jak má, nebyla jsem doma a pracovala jsem do 32.týdne, též jsem jela na dovču na chatu. Někdo ale má skutečně rizikové těhotenství a musí ležet. Popravdě autorku moc nechápu, jestli měla takové problémy, že musela být od začátku doma, skončila v nemocnici, pak nerozumím tomu, že jede na dovolenou do Itálie - zvlášť pokud jeli tu trasu autem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.