| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Muž u porodu přínos, nebo jen móda?

Můj muž šel k prvnímu porodu tak nějak automaticky, a vzhledem k tomu, že mi porod vyvolávali a já už byla nějakých 15 hodin bolestí v podstatě sama se sebou, na rizikovém v Motole, byla to hrozná úleva mít u sebe někoho blízkého, někoho kdo je tam pořád se mnou. Ale dodnes si pamatuji, jak chválili muže za to jak úžasný byl a jak to zvládl a jak personálu vyloženě pomohl a já tam ležela a mě pochopitelně nepochválil nikdo, bylo to takové zvláštní. Teď jsem v 36 tt a opět jsme řešili, co a jak. Já předpokládala, že opět pojede se mnou, ale už máme doma první ratolest a záleží na tom, kdy se porod rozběhne a zda budou moci babičky zajistit hlídání. Taky muž se začal trochu cukat, prý měl prvně o mne a mimi obrovský strach, ale nevěděl do čeho jde, takže prostě instinktivně dělal, co uměl. Tentokrát se bojí už dopředu. Tak jsem mu řekla, že je to jen na něm, že to kdyžtak zvládnu sama. Uvidíme. Myslím, že ten strach mu nedovolí mě v tom nechat samotnou :) .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.