| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se z milování stala manželská povinnost

Mám to podobně jako autorka. Ale začalo to už před dětmi, kdy jsem začala mít menší potřebu sexu než přítel (nyní manžel). Zezačátku jsem to nemusela mít každý den jako on (teď nepředstavitelné :-), postupně jsme se dostali na frekvenci jednou týdně, což je ještě lepší varianta. Manžela to štvalo hlavně dříve, hodně jsme to probírali, teď si asi zvykl. Určitě ale vím, že to není únavou, ale stereotypem. Prostě už jsme spolu dlouho a vztah už není tak žhavý jako dřív. Občas máme žhavější období - pomůže něco absolutně neobvyklého - např. v zimě vana, vínko. Nebo jsme vyrazili sami na víkend do Rakouska. Jak tu někdo na diskuzi psal - něco jiného než manželská postel. V té mě veškeré erotické nálady opouštějí (naposledy, když jsme byli v nejlepším, vzbudil se roční syn, stoupl si v postýlce a začal volat "táta, táta" :-)) Takže asi toto bych radila. Zatím držte neděle. Může se to zlepšit tím, že jak vám porostou děti, můžete vyrážet na různé dovolené a víkendy (i s nimi), měnit prostředí, unikat ze stereotypu. Aspoň tak je to u nás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.