| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manželství - láska nebo nenávist?

Karolíno, tvůj manžel je přeci tím princem, se kterým ti bylo tak dobře, že jsi si přála s ním prožít celý život. Je tak jednoduché všechno zahodit a jít hledat jinam.
Víš, taky jsem to zažila. Ráno jsem usínala a probouzela se vedle úplně cizího člověka, říkala jsem si, co my máme ještě společného? No, ale i můj manžel měl úplně ten stejný pocit, naprosté prázdnoty a odcizení. A víš co ti prozradím, sebelítost je hrozná mrcha, sežere tě za živa.
My ženy potřebujeme cítit lásku, byly jsme tak stvořené, naše duše trpí a je úplně vyprahlá, když není zalévaná láskou.

Když jsem nedostávala lásku od manžela, šla jsem si pro ní přímo k Bohu, do Jeho přítomnosti, On mě dokázal naplnit a dát mi dostatek síly, abych mohla já dát lásku dál. A víš co, můj manžel se začal měnit, protože láska má tu moc a sílu změnit člověka. Díky Bohu, jsem to nebyla já, kdo chtěl měnit násilím, ale byla to Jeho láska, která změnila mě i manžela a naše manželství. Teď po třech letech jsme na tom líp, než kdy jsme byli. Je to proces, nestane se to ze dne na den. Když se dnes dívám na manžela, kolikrát si v duchu říkám, tak na tohle mě nenapadlo ani pomyslet a nebo si to přát, aby byl právě takový. Bůh řekl, že těm kteří ho milují dá to, co oko nevidělo, ucho neslyšelo a na co se neodvážili ani pomyslet - naše manželství je toho důkazem, na to co se děje teď, jsem ani nedokázala pomyslet, byla to pro mě příliš velká utopie.

Karolíno, nevzdávej to a bojuj - stojí to za to!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.