| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manželství - láska nebo nenávist?

Monty, pokusy vrátit romantiku do vztahu můžou fungovat jen tehdy, když o to ten druhý stojí. Pokud muž preferuje mít doma "matku a hospodyni", pokus o připomínání milenectví to nepřekoná. Mám to sama za sebou - na vzkazy o tom, jak jsem ráda, že manžela mám, jak se mi líbí jeho úsměv... nepřišla žádná reakce, maximálně mi na otázku, jestli našel pohlednici, odpověděl "Co? Jo,aha, našel, jo." Pozvání na rande mi odmítal s tím, že hlídání by stálo peníze, že jich máme málo, že on má stejně moc práce a nemá čas a je unavený a že můžem jet na výlet i s dětma, pozvání ke společné koupeli odmítá, protože se nerad koupe s někým.
Tohle už jsem vzdala, došlo mi, že někteří muži jsou asi i rádi, že už princi být nemusí.
Asi je fakt lepší se smířit s tím, že manžel nosí domů peníze a nepije a emocionální potřeby si saturovat jinde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.