Jednou nás tam lákal kámoš. Já jsem mu říkala, že nemám potřebu, že naše manželství je šťastné a problémy nemáme. Manžel k tomu kýval, že si to taky myslí. Odpověď mě hrozně rozesmála: "No kdybys tam jela, tak bys viděla, co všechno je špatně a co potřebujete řešit!" Řehtala jsem se jak puberťačka a manžel kámoše ujistil, že my opravdu nepotřebujeme, aby nám někdo vysvětloval co je špatně a co vlastně nutně musíme řešit, když jsme spolu spokojení a hádáme se tak jednou do roka.
Neber to jako že se do toho navážím, fakt je to jenom vzpomínka na to úžasné pozvání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.