dneska řeším něco podobného, máme 3 měsíční mimino a staršího kluka, pořádně jsem se nevyspala, tik v oku, malej se chce furt nosit a když začnou řvát oba je to na mašli, snažím se zvládat domácnost a vaření a pán tvorstva mě dneska sprdl jak malou školačku kvůli tomu že jsem mu řekla že má malýmu osladit kaši glukopurem a ani jsem ji neochutnala a on mi říkal že je sladká a pak ji přesladil a malej to nechce jíst-takže NEMÁM VŽDYCKY PRAVDU mi zdůraznil-podotýkám že mimino zrovna řvalo a já se ho snažila uspat tak jsem fakt neměla čas zkoumat kaši a ten glukopur do kaše jsem chtěla narvat proto že má malej průjem-na to mi řekl že cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly-no není ta situace k smíchu?.nejdřív se mi chtělo brečet, pak jsem si říkala že se s ním nebudu bavit, ale nakonec jsem dospěla k názoru že se na to můžu vy...t, otevřela jsem si nealko pivo,sedla k internetu, nechala bordel bordelem ať se z toho třeba zvencne, nejsem uklízečka a už se těším až miminu bude rok nechám ho fotrovi a půjdu si po svým. a pak nezačněte na mateřské chlas..t. a zítra zase nanovo-řev - uspávačka - kojení a furt dokola a k tomu jeho ublížené já.
Předchozí