Předem bych tě chtěla pozdravit a napsat, že seš velká bojovnice.Já prožívám něco podobného právě nyní.Sice nejsem v pátém měsíci, ale v pátém týdnu a vím jak to bolí.Už 3 den krvácím a dnes mi doktor oznámil, že potrácím.Minulý rok jsem potratila dvojčata, prodělala pět operací a k tomu chemoterapii - měla jsem rakovinu čípku. Takže vím co to je bolest a moc mě bolelo u srdíčka, když jsem četla tvůj článek - musela jsi vytrpět své. Přeji ti at už tě nic podobného nepotká a jsi šťastná. Já se budu muset ze strátou miminka taky vyrovnat, ikdyž to půjde těžce. měj se moc krásně, papa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.