i kdyz na muj vkus trochu prestylizovane. To jak vnimame svet cerno bile jako pubertaci a pak se jasne kontury rozmaznou doseda, jak postupne a nekdy nechtene napodobujeme sve rodice ve vychove svych vlastnich potomku je taky moje zkusenost, hlavne tedy kdyz mi utecou nervy. Jinak jsem ale produkt dnesni doby a sve dite beru jaku partaka mnohem vic nez moji vlastni rodice :o) Nadpisu clanku tleskam, i kdyz bych nekdy rada, aby take platilo - "To SI musi vodzit", a tak ze strany starsi generace ubylo vsevednych rad:o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.