Moooc se mi to líbí jako bych slyšela svoje rodiče,jak jsem byla chytra a myslela si,že vše prostě zvladnu líp a že ted se to prostě děla jinak,líp,ale kdepak v zasadě je vše stejne jen mame lepší podmínky,ale jinak taky říkam a dělam stejne věci jako oni a kolikrat si říkam:a sakra,tak tohle jsem tak nesnašela...a dělam to taky,jsem chytra jak radio...dcera už v pěti letech zveda oči v sloup a to do mě vjede nerv...pak si vzpomenu na tatu a na sebe a musím se smat...:)))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.