| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Střípky z Primorska II.

Byla jsem v Bulharsku od 1989 už 13x. Můj rok narození je 1981.Občas uděláme změnu a jeli jsme také ro Řecka nebo Španělska, velký omyl byl Egypt. Můj strejda je Bulhar, takže jezdíme sami na pěst. On zajistí ubytování nebo spíme u něj, bydlí na Slunečním pobřeží. A vždy, když jedeme jinam než do BG, tak má slova začínají- proč jsme nejeli zase do Bulharska?
Jsme tam prostě zvyklí. Že je tam bída? A kde není....
Každý rok je tam vidět změna, jak se staví, ale opravují i silnice. Od mého bratrance bratranec, který tam chodí do sedmé třídy, když jsem si s ním povídala, jak u nich probíhá školství???!!! Koulela jsem očima, dokáže mluvit plynule Ang a Fr!!! To jsem nedokázala ani po 13ti letech NJ!!
Jestli se někomu v BG nelíbí, tak at to zhodnotí jako špatný výber a nekomentuje, co kde leží za popelnice nebo jak tam žebrají lidé na chodníku bez nohy.
Jak se asi cítlili turisté, když přijeli do ČR třeba v 70.tých letech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.