Myši, myslim že to mediana vystihla, úplně mi mluví z duše. Nikdo tady nepíše, že být s dětma není důležité. Všichni co máme děti je bezmezně milujeme a chceme dobře vychovat,ale problém je v tom, že mateřská dovolená pokud nemáš hlídání je jeden dlouhý, nekonečný stereotyp, od kterého si neodpočineš ani v noci. Kvalita lidského života je založena na rovnoměrném střídání práce odpočinku a zábavy. Společnosti a samoty. Já už mám toho sociálního vyčlenění docela dost. A nezachrání to žádné mateřské centrum, protože je to zase o tomtéž-zase děti a maminy. Hřiště - děti a maminy. Dětský kotek - děti a maminy. Kdyby tam sakra byl aspoň nějakej chlap
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.