Nikomu - tedy ani Tobě, Mediano - nechci podsouvat, že není emocionálně angažovaná matka. Já jsem si ovšem na mateřské vůbec nepřipadala nijak ochuzená a dítko nepochybně také ne - měla jsem ve své bezprostřední blízkosti okruh tří kamarádek s dětmi ve stejném věku, s nimiž jsme se scházely několikrát týdně. K tomu výtvarný a sportovní kroužek... Prostě to bylo moc prima. Teď je mu jedenáct a strašně rád na to vzpomíná. Návrat do práce pro mě samozřejmě lehký nebyl, ale dalo se to zvládnout. Nikoho ani v nejmenším neodsuzuju, každá matka (až na morbidní výjmky) se snaží dělat pro své děti to nejlepší, jen chci říct, že každý to má jinak - vždyť jsem psala, že "jaký si to uděláš..."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.