To jste se do mě pustily.. Opravdu všechno co říkám je nesmysl, nebo se ti jen nelíbí můj tón a to se to potom překrucuje..
Jen zjednodušuju, říkám že platím, a proto dostávám. Když nepříspívám, nic nedostanu. Nechápu proč vůbec mluvíš o silnicích a osvětlení. Snad se zde bavíme o mateřské. A že se mi prostě nelíbí, když mi někdo naznačuje, že mám být ráda a držet hubu a krok.
"Umožňuje mi to být na materšké a věnovat se dítěti v době, kdy mě nejvíc potřebuje." - proč tuhle větu obracíš proti mě? Já se jen snažím ukázat, že systém, ve kterém dostáváme od státu mateřskou je dobrý, umožňuje mi být s dítětem doma. Neříkám přece,že mě pak potřebovat nebude. Říkám pouze, že země, kde ženy musí po 3-6 měsících do práce to nemají správně zařízené.
"A kdo jiný nejlépe zajistí, aby mělo mé dítě ty správné morální hodnoty, než rodič " - tohle taky obracíš proti mě. Celý můj příspěvek je o tom, že je dobré mít možnost být do 3 let s dítětem. A že by to měl stát finančně zařídit. A že na to mám nárok, protože jsem přispívala.
"to nejsou nase penize, to jsou penize, ktere statu NEPATRI" - tohle snad nemůžeš myslet vážně. To že naše vláda neumí zacházet s penězi a rozkrádá staní majetek je na debate někde jinde. Já pouze a zase tvrdím, že dávám do kasy a proto beru a po právu, a na dobrý účel.
Mohla si mi spíš napsat, že 3 roky placené mateřské je příliš dlouho, že s tím nesouhlasíš a že já na ty penize nemám nárok a proč.. O tom je tahle debata. Přiznám, že ani já jsem možná nevolila nejlepší slova, můj příspěvek byl zbytečně ostrý.
Předchozí