| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pár postřehů o výchově

Šešule, já myslím, že nenajdeme nějaké obecně platné odpovědi nebo absolutní pravdu.
Dítě není dospělý, to se shodneme. Ale čím se liší do dospělého? Podle mě hlavně nedostatkem životních zkušeností. Ale to nevylučuje, že s dítětem můžu mít partnerský vztah, kdy se budeme vzájemně respektovat.
A ohledně toho nucení... všichni jsme nuceni dělat věci, do kterých se nám nechce. Chodit do práce, zatímco bychom raději seděli doma a koukali v televizi na seriály... a tak podobně :-) Ale většinou ty věci děláme, protože chápeme jejich smysl (nepůjdu do práce, nebudou peníze na televizi) :-) Dětem se taky raději dělá to, v čem chápou nějaký smysl. Tudíř mi přijde lepší, když dítěti vysvětlím, proč je dobré chodit do školy, než když ho tam dostrkám smetákem ~t~ Záměrně přeháním, ale snad se chápeme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.