kazdopadne byt jeho matka tak se ostudou propadnu do zeme. Mi udelala moje 5 leta hroznou hysterickou scenu 2dny po sobe kvuli nicemu.Prvni den jsem ji to vysvetlila a druhy jsem ji naplacala na zadek.Od te doby je klid a na zadek uz nedostala.Stalo se to minuly rok v rijnu. Kdyz byla mensi,hrozne se mi vztekala kazdy den.Resila jsem to tim,ze jsem ji zavrela do pokoje a nepustila,dokud nebyla hodna.Vetsinou tak na 10min.Kdyz ji byly 3 tak se me pokousela zboxovat a vzteky pocurala soupla jsem ji na chvili pod studenou sprchu.Zachvaty vzteku prestaly nadobro. Fyzicke tresty praktikuji,kdyz je opravdu nejhur tak jednou do roka.Cim je dite vetsi,tim je rozumnejsi a da se s nim diskutovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.