dekuji taky jsem rada,ze to funguje.I kdyz ji trestam dost nerada.Kdysi jsem si rikala,ze sve deti nikdy fyzicky trestat nebudu,ale to fakt nekdy neni tak jednoduche.Jeste ze s toho vztekani vyrostla. Mam jeste jednu fintu,kterou jsem obslehla od jedne maminy s diskuse.Skritek poradnicek:Uz Danince jednou sebral vsecky hracky,ktere si i po opakovanem upozorneni neuklidila.Nechal ji tam dopis ze ty hracky da raci nejakym hodnym detem,ktere si je budou uklizet.Dani 3dny sekala dobrotu a uklizela pocive.Skritek se slitoval a vratil ji hracky.Od te doby je fakt klidek.Dani si uklizi automaticky a Skritek ji tam obcas necha dopisek s pochvalou a lizatko.Ja se nemusim rozcilovat s uklizenim,Skritek to proste vyresil.Takhle nam to funguje pul roku. Zase na druhou stranu s holcickama to je obcas jenodussi ,nez s kluky,ale ne vzdycky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.