Jeste jsem chtela dodat,ze mas vazne stesti,ze to bylo jen jednou.Vazne Ti to moc preju. Taky je nutne vzit v uvahu to,ze kazde dite je odlisne a ma uplne jiny charakter. Jedna doktorka mi rikala ze mela 2syny a byli uplne jini.Ten starsi pohodar a ten mladsi rval uz od narozeni a v puberte si s nim taky uzili. Moje starsi byla do 2 let andel,ale pak mi to nandala i s uroky.Zklidnila se a ted je zase moc sikova. Znam taky rodice kteri sve kluky nikdy neuhodili(Anglicani).Jsou taky docela"zivi":kopou do matky,rvou na ni,ze ji nenavidi,rozbijeji barak.....My to s manzelem nechapeme.Mozna proto,ze je to jina kultura.Myslim ze v tomto pripade jde spis o neschpnost si sjednat autoritu,nez o fyzicke tresty...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.