.. jasně to jsem trošku přehnala:), předpokládám, že o tom, který je jako manžel lepší asi rozhodují city.. jenže to přeci v otázce pořízení dítěte taky, k tomu trochu zdraví, ekonomiky atd... o to je vše složitější a žádný nejlepší universální věk pro mateřství prostě není.. Jestli to dobře chápu, tento článek má snad představovat výčet pro a proti.. takže příště bude článek "Život na vesnici x život ve městě" nebo "Byt x dům" nebo "Je lepší být malá x velká", "Pořídit si psa nebo kočku", "Mám si dát indiánka x marcipánovou bramboru".. omlouvám se, začalo mě to bavit:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.