No já sem teda nečetla celou diskusi,ale ve článku se o tom nepíše, máme u nás ve měste jednu paní s 4 letou holčičkou a oni jsou takoví celkem divní, nestarají se o ni tak jak by měli, dělají v hospodě, takže kolikrát ji tam mají stále sebou, doma to u nich není to pravé. Malá se jim chová jako moje 16 měsíční dcera, je na úrovni tohoto věku po všech stránkách , teď tedy nastal pokrok, že měsíc je bez plínky, ale o tom by se dalo pochybovat, protože její máma lže jak když tiskne. Měla sem ji téměř dva dny na hlídání a byla sem z toho nešťastná, nic méně logopedii začali řešit až teď, což si myslím, že je docela pozdě, Janička se vymykala normálu viditelně už tak rok a půl a její máma i když jí to okolí stále říkalo, nic neřešila, že prý není čas. Ale teď tedy začaly docházet asi 2x týdně do logo - školky, zápis do ní prošvihly,takže není místo a tam jí prý řekli, že Janička mluví pozpátku - zrcadlově, tak se chci zeptat, jestli je to možné, nikdy o tom nikdo neslyšel a mě se teda moc nezdá, že by to tak bylo. Spíš se mi jeví, že buď je prostě mentálně zaostalá nebo prostě to prostředí doma ji poznamenalo napořád, a potáhne se to sní celý život. U nich je to docela komplikované, už sem si říkala, že to tam je opravdu na sociálku, ale pak se najednou odstěhovali a objevili se tady po 4 měsících. Je mě z toho opravdu smutno.
Předchozí