Tak já si hlavně myslím, že pokud se dítěti něco děje, měl by to v první řadě vědět rodič. Vztah založený na důvěře mezi rodičem a dítětem je zásadní věc. Fakt si neumím ani teoreticky představit, že bych až do slohové práce v 9. třídě nevěděla, s jakými pocity chodí moje dítě denně do školy. A to mám zatraceně nesdílný dítě, který realitu moc neřeší. Jeho strachy ale znám, protože o těch se mnou mluví. To jsou věci, které se ho osobně dotýkají a nevím, komu už jinému by o nich měl říkat, když ne rodičům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.