děkuji. tak to přesně je. ono je totiž strašně snadné si namlouvat, že mému dítěti se to nestane, protože "není mamánek", "se vším se mi svěřuje", "nevybočuje", atd. atd. - prostě podle toho, do jaké škatulky si šikanované děti podvědomě zařazujeme. (V tom případě bych já lhala, když tvrdím, že jsem byla šikanovaná - protože do těchto stereotypů nezapadám.) Dává nám to falešnou jistotu, že našim dětem (které přesně tak dobře vychováváme k sebevědomí atd.) se TO stát nemůže. To je naprosto mylná představa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.