Janin clanek me velmi zaujal a to proto,ze vsechny priznaky,ktere popisuje,mel a ma muj vnuk Oliver.V jeho 1,5roce jsem rikala dceri a zetovi,ze se mi zda,ze Oliver neslysi.Zet se na me velmi rozezlil,ze je to nesmysl a at se nepletu do jejich rodiny.Dcera byla nejista,ale pro klid v rodine jsme to nechali byt.Vnuka hlidam 1-2xtydne a nevidela jsem velky pokrok.Ve 2letech rikal nejasne asi 8 slov.Slova mela dobrou delku,ale vsechny dost podobne znely.To uz jsem dceru premluvila a tajne,bez vedomi zete jsme zasli k lekarce.Zapislaly zviratkama,nezdal se jim zadny problem,ze pry jsou deti zaujaty necim jinym a ne vzdy reaguji.Nicmene lekarka napsala doporuceni na vysetr.sluchu.Zkratim to.Oliver ma silnou oboustranou nedoslychavost a dostal naslouchatka.Ted je mu 2a1/4roku a budem se snazit dohnat opozdeni.Jana v clanku mela stesti,ze jeji syn ma sluch vporadku,ale jak vidite nemusel mit.Ja bych chvalila aktivitu lekaru,vzdyt v tomto veku mozecek ditete nasava spoustu informaci a to prevazne sluchem.To zjistite teprve,kdyz je vase dite o ne ochuzeno.A opravdu se Oliver projevoval jako chlapecek pani Jany/boticky a pod./Ja bych ta vysetreni vzdy radeji podstoupila,abych neco nezanedbala.Nesouperme kdo zna dite nejlepe,nejdulezitejsi je dite samo.
Předchozí