| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Děvčátko je krásná věc

Milli, hlavne bych ti chtela rict, ze obdivuji, jak hezky vzpominas na svoji holcicku a jak jsi pri tom statecna. Znam tvuj pribeh a myslim si, ze hloubku tveho prozitku nikdy nedokazu pochopit, aniz bych to sama neprozila...Nicmene diky za sdileni nazoru. Ja jsem kdysi pracovala jako au-pair v Anglii a Francii a obe rodiny mely shodou okolnosti pouze kluky. A s matkou z franc.rodiny jsem si vytvorila velmi silne citove pouto, sama me oznacila za "jako" svoji dceru a kdyz se podruhe vdavala ve svych 50ti letech, tak me pozvala za svedkyni, coz byla pro me obrovska cest...I matka z anglicke rodiny si se mnou casto davala caj (s mlikem) a susenky a mluvila o zenskych vecech jako je menopauza, o manzelstvi...atd, bylo videt, ze ji zensky element v rodine proste chybi. Presto obe matky milovaly svoje syny a vychovali z nich uspesne mlade muze, na ktere muzou byt pysne....Kdyz jsem cekala na narozeni svych deti, snazila jsem se zamerne neprojektovat svoje genderove predstavy o jejich vychove, proste jsem si rikala, ze to jsou maly mimina a ze v ranem veku to je fakt asi jedno, jestli holka nebo kluk. Presto uprimne muzu rict, ze k synovi jsem pristupovala tzv. s "cistym stitem", kdezto ocekavani dcery bylo pro me spise "vyzvou", protoze bohuzel nemam moc dobry vztah s vlastni matkou....Takze i kdyz mam pocit, ze dceri intuitivne vice rozumim, tak zaroven mnohem casteji reflektuji svuj vztah k ni, abych se vyhnula pripadnym prikorim a nedorozumnenim, ktere jsem zazila s vlastni mamou....:-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.