Můj děda (lékař) si dělal velké starosti s tím, že je můj bratránek malinký, a tak ho objednal k nějakému kolegovi - věhlasnému pediatrovi. Když tam teta s bratránkem přišla, tak jí ten pediatr řekl: "Ježíšmarjá, takové krásné dítě, jděte s ním domů, vždyť je naprosto v pořádku. Co bych dal za to, kdybych tady mohl vidět víc takových dětí." Tohle jsem vyprávěla jedné kamarádce, když si dělala starosti s tím, že je její dcerka příliš malinká. Přitom kamarádka i její manžel jsou hodně drobní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.