no ja mela krizi silenou a byl to muj nejhorsi zazitek z celeho tehotenstvi a porodu vubec.tri dny mi vyvolavali porod a ja byla vycerpana a nakonec udelali cisara.kdyz mi ukazali uz zabalenou malou tak jsme brecela...ale zoufalstvim.holky ja nevedela co mam citit!byl to divnej pocit a kdyz mi ji pak po nekolika hodinach prinesli tak jsem ji zacala trochu vnimat ale bolelo me vsechno,hlavne ta jizva a malou jsem poradne nemohla prilozit tudiz nepila a jen rvala jen jsem ji prilozila.a ja rvala s ni.byla jsem tak zoufala ze sve bolesti a z unavy a z toho ze tu mam najednou dite na ktere jsem se tesila o ono mi tonejak v te hlave potom nenaskocilo ze jsem se toho lekla a hlavne jsem pak dostala strach ze nenakrmim malou a ze su spatna matka.chodila jsem odstrikavat..bylo to vycerpavajici.reknu vam..chodila jsem po nemocnicni chodbe s oteklyma nohama az ke kolenum,tlakem jak zirafa,nevyspala protoze jsem chodila odstrikavat a predstavou tak a auz se nikdy kvuli tobe ty potvurko mala nevyspim a rvoucim ditetem,na ktere jsem koukala snazila se ho mit rada..vzdyt je to moje dite! brecela jsem jak zelva a to me na pokoji deptaly maminy co se predhanely jak moc to jejich ditko spapalo a jak jim roste..to mi opravdu na sebevedomi nepridalo..uz at jsem doma.doma mi pomahal partner.a zvladal to lip jak ja.moje depky koncily tim ze jsem nakonec sporadala kazdy den ttabulklu cokolady a pribrala 12kg za 4mesice.no po pulroce jsem se sz toho celkem dostala a svuj vztah si k dceri pestuji postupne.ted mela rok a asi mi stale nedochazi ze je to moje dite.i kdyz ji mam rada.myslite ze nekdy pocitim takovy ten hrejivy pocit z toho ze mam dceru a je pro me stredobod vesmiru?no snad doufam..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.