Nezlobte se na mě-nemyslela jsem panický strach-či snad hrůzu-děsy a pod.tod možna i otazka pro psychiatra-ale myslím,že lekař by mohl rozmluvit rodičce císařský řez pokud vidí,že je zbytečný a snad pozna kdy je rodička opravdu strachy bez sebe nebo se jen přirozeně bojí a chce císařský řez?Můj gynekolog-porodník je člověk kterému bezmezně důvěřuji je to pro mě kapacita a užasný člověk,kteremu svěřím do rukou svůj život-protože věřím,že jeho zkušenosti s více než 4000 porody jsou více než mnohe naivní představy prvorodiček-tak proč císař když nejde o paniku-proč by to lekař nemohl rozmluvit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.